Reklamér for miljøet ved hjælp af nedbrydelige miljøposer

Når du viser dit varemærke på vores miljøstationer med nedbrydelige miljøposer, gør du det lettere for hundeejere at samle op efter deres hunde, hjælper børnehavegrupper og turister med at samle affald og bidrager til en lokal holdningsændring med hensyn til henkastning af affald. I gennemsnit bliver der 60 % renere i din kommune ifølge vores tilfredshedsundersøgelse.

Du kan også leje eller købe vores produkter gennem vores udlejningskoncept til gavn for folk, der arbejder og bor omkring din ejendom. Vores grafiker hjælper dig med at udforme et budskab henhold til din virksomheds ønsker – helt gratis!

Kontakt vores repræsentant Michael Vilebæk, der med glæde vil fortælle mere!

Telefonnummer: +45 89880456
E-mail: 
michael.vilebaek@tikspac.dk

Derfor støtter vi REN BY!

“Som malere er vi glade for, at der er rent og pænt. Også når det gælder vort nærmiljø og natur. Derfor støtter vi REN BY og gratis bio-poser til hundeejerne – som alternativ til plastikposer”

Digital pakke inkluderet

Diplom for din deltagelse

Banner til hjemmesiden

Gavekort til deling

Tak video at dele

Cover image for Facebook

Afsluttet nyhedsbrev

Bliv en reference på vores hjemmeside

Ofte stillede spørgsmål

“Er det ikke kommunens opgave?”

– For at få et rent lokalt miljø er alles engagement nødvendigt! Du gør dig selv og beboerne en tjeneste ved at dukker op på TiksPacs stationer. Du bliver afsender af renhedsbeskeden, men kommunen går ind og styrer operationen.

“Skal ikke hundens ejere selv tage deres ansvar?”

– Vores nedbrydelige miljøposer bruges af alle til at vælge snavs efter turen eller afhente deres hund. Din virksomhed kan lette afhentningen og skabe en holdningsændring til strøelse.

“Hvorfor vil jeg være forbundet med hundeefterladenskaber?”

– Det er bare det modsatte! Dit mærke er forbundet med en lokal forpligtelse til at holde byen ren. Ved at tilbyde nedbrydelige miljøposer forhindrer du den farlige plast fra at nå vores vandløb.

Kontakt vores repræsentant Michael Vilebæk, og han vil fortælle dig mere!

Telefon: +45 89880456
E-mail: michael.vilebaek@tikspac.dk

Se forskellen

Bemærk at billedet er en illustration

Se vores film om hvorfor du bør ses hos TiksPac