Om Tikspac

e>

TiksPac AB er en international virksomhed med et markedsførende koncept i EU for rene offentlige områder.

TiksPac ønsker at opnå den type engagement, der vil hjælpe os alle med at skabe et renere miljø i et bæredygtigt samfund. Alle kan inddrages, og alle kan bidrage.

En ide gøres til virkelighed

Stig-Arne Mårtensson, hovedaktionær og grundlægger af TiksPac AB, flyttede fra storbyen til det idylliske lille lokalsamfund Falkenberg i Sverige i 2001. Mens han gik tur med sin hund Smilla, fandt han hurtigt ud af, at der var mange, som ikke samlede op efter deres hunde – førstehåndsindtrykket var altså ikke særlig positivt.

Stig-Arne ønskede at gøre noget ved dette problem, og han fandt på TiksPac-konceptet, der både omfatter TiksPac-stationer og TiksPac-hundeposer. TiksPac-stationen er en forsyningsstation med hundeposer, og den er placeret langs de populære offentlige gåruter.

Konceptet er gratis for de lokale myndigheder, men de har ansvaret for at sikre, at der altid er tilgængelige poser ved enhver TiksPac-station. Konceptet sponseres af virksomheder, der får vist deres logo, så de både støtter indsatsen for at forbedre det lokale miljø og viser deres intentioner om VSA.